Home Alcoi El 75% dels empresaris del polígon Cotes Altes aprova la creació de...

El 75% dels empresaris del polígon Cotes Altes aprova la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització amb l’Ajuntament

300
0
SHARE
Un moment de l'assemblea que ha ratificat la creació de l'EGM per al polígon Cotes Altes d'Alcoi.

El 75% dels propietaris de l’Àrea Industrial de Cotes Altes d’Alcoi han celebrat a la Sala Àgora de la ciutat una assemblea per a la ratificació de la constitució de la nova Entitat de Gestió i Modernització Cotes Altes. Hi ha assistit Jordi Segura, en representació de l’Ajuntament d’Alcoi, membres de la Cambra de Comerç d’Alcoi, i un total de 50 propietaris, entre presents i representats d’un total de 75 propietaris de l’àrea industrial, que representen un 75,80% de el seu valor cadastral.

Al llarg de la reunió s’han aprovat els estatuts de l’EGM, el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament d’Alcoi, el Pla Inicial d’Actuacions adaptat al 2023. Pel que fa al pressupost per a enguany, comptarà amb una partida de 15.000 € que aportarà l’Ajuntament d’Alcoi per mitjà del conveni subscrit.

Condicionants àmpliament superats

D’aquesta manera, queda aprovada explícitament la constitució de l’EGM Cotes Altes i la continuació de la tramitació davant de l’Ajuntament d’Alcoi per a l’aprovació definitiva. Aquesta tramitació ha estat aprovada per un 66,66% de propietaris i del 75,80% del valor cadastral, que supera àmpliament el doble condicionant del 51% de propietaris i de valor cadastral que exigeix la Llei 14/2018 de la GVA.

Així doncs, amb aquest suport dels propietaris al projecte iniciat per l’Ajuntament d’Alcoi amb la col·laboració de la Cambra de Comerç d’Alcoi, es fa un pas endavant molt important, quedant pendent l’aprovació definitiva per Ple Municipal.