Home Destacats El colivenc Jorge Ureña aconsegueix el seu 6é Campionat Nacional d’Heptatló en...

El colivenc Jorge Ureña aconsegueix el seu 6é Campionat Nacional d’Heptatló en pista coberta a Ourense

0
SHARE
Jorge Ureña durant la disputa del Campionat d'Espanya d'Heptatló en pista coberta.

El passat cap de setmana ha deixat altra bona notícia per a l’atletisme de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. La celebració del Campionat d’Espanya de Short Track (pista coberta) ha tingut lloc a la ciutat gallega d’Ourense. Una competició que ha permès consolidar mé si cap a un dels grans noms de l’esport alacantí: el combiner nascut a Onil Jorge Ureña.

El colivenc, de 30 anys d’edat, s’ha imposat a tots els seus rivals en l’especialitat d’Heptatló en un campionat en el que ja és l’home més llorejat de la història de l’atletisme espanyol amb 6 títols. Ureña s’ha imposat al jove sub-23 Pol Ferrer per tant sols 75 punts -5.885 per 5.810 punts respectivament- en un esdeveniment que no ha comptat amb el plusmarquista de l’any, Bruno Comín. El d’Onil ha revalidat el títol aconseguit també l’any passat.

Retorn per la porta gran

Ureña, que disputava a terres gallegues la primera prova combinada completa de l’any per a ell, ha sigut segon en altura, tercer en pes i 60 metres llisos, quart en pèrtiga i cinquè en els mil metres. La seua regularitat li ha permès renova de nou el títol després d’haver superat uns mesos complicats degut a les lessions, que l’han mantingut lluny del tartan des de l’any passat.