Home Destacats El PP d’Ibi alerta de la inseguretat davant la manca d’efectius policials...

El PP d’Ibi alerta de la inseguretat davant la manca d’efectius policials que l’equip de Govern atribueix a la gestió popular anterior

159
0
SHARE
Diversos agents en l'exterior de les instal·lacions policials iberudes.

Fa uns quants mesos, el Partit Popular d’Ibi mostrava la seva preocupació davant de la manca d’efectius de la Policia Local d’Ibi, així com l’ús d’un únic vehicle de servei per torn. Dimecres 17 de gener, en una taula de negociació convocada per tractar diversos temes, el sindicat de la policia local d’Ibi ja va manifestar i informar a l’Alcalde, Sergio Carrasco, i la Vicealcaldessa Aitana Gandía, de la seva preocupació davant la impossibilitat d’atendre adequadament la ciutadania d’Ibi.

Davant d’aquesta situació “tan alarmant” -afirmen des del PP d’Ibi-, “ens preguntem com és possible que tenint coneixement exprés d’aquesta circumstància, assistim una vegada més a la inactivitat i la passivitat de l’alcalde i de la seva vicealcaldessa en una qüestió que requereix una prioritat absoluta”. El comunicat de premsa remès pels populars  afirma que Ibi es troba “davant de mínims històrics en quant al nombre d’efectius de la plantilla policial, cosa que ha suposat el tancament del torn en horari nocturn”.

“És inadmissible que una població com la nostra, amb més de 24.000 habitants, quede sense un servei tan imprescindible i necessari amb el consegüent risc i inseguretat que comporta, sobretot en casos d’emergència”, lamenten els conservadors. Des del Partit Popular iberut “demanem que es done màxima prioritat a aquest assumpte, així com l’adquisició de nous vehicles policials”.

Els populars demanen també que es convoque la taula de negociació, “tal com es va acordar el passat 17 de gener”, afirmen.La inacció de l’actual equip de govern està posant en perill els nostres veïns i veïnes”, conclou la nota de premsa dels populars.

Resposta municipal

La resposta per part de l’equip de Govern no s’ha fet esperar en xarxes socials. Des de l’Ajuntament d’Ibi critiquen el fet de que el principal partit de l’oposició alarme a la població d’una forma que creuen exagerada. A més, atribueixen als anteriors governs populars el fet de la pèrdua d’efectius durant els darrers 15 anys. De fet, han fet pública una gràfica que xifra el nombre d’agents a Ibi en 38 al 2009, el doble de la xifra actual.