Home Cocentaina El Sent-Me arriba a la 10a edició recuperant la seua essència per...

El Sent-Me arriba a la 10a edició recuperant la seua essència per a oferir més formació a Cocentaina

240
0
SHARE

Cocentaina és una de les localitats valencianes que més lligam manté amb la música. A la capital del Comtat existeixen 2 reconegudes bandes de música i una gran quantitat de músics, alguns d’ells professionals. Entre ells es troba Ignacio Garcia Vidal, director d’orquestra i principal organitzador d’una de les grans apostes musicals de la localitat.

Es tracta del Sent-Me, una trobada musical que enguany arriba a la seua desena edició i que estudia les noves tendències musicals en diversos instruments. Enguany està dedicat als estudiants de flauta, clarinet, violí, viola, violoncel i contrabaix, independentment del seu nivell formatiu o interpretatiu. Tindrà lloc entre els dies 8 i 12 de juliol i contindrà tant classes per als músics com audicions dels propis músics.

Més formació

El simpòsium ha mantingut enguany els preus tot i la pujada generalitzada a nivell global. Tot per a una iniciativa que retorna als seus origens, destinant més temps a la formació i menys als concerts. Tot per a una proposta que, 11 anys després de la seua creació, segueix sent pionera a nivell nacional.

Després de 10 edicions, el Sent-Me de Cocentaina ha vist passar per les audicions a més de 18.000 persones.