Home Alcoi Ramírez garanteix la continuïtat de l’Alcoyano però avisa: suport social i econòmic...

Ramírez garanteix la continuïtat de l’Alcoyano però avisa: suport social i econòmic o el durà a La Nucia

0
SHARE

Son ja 96 anys d’història els que atresora el C.D. Alcoyano, l’ens esportiu més important de la ciutat d’Alcoi. El conjunt blanc-i-blau ha aconseguit salvar la temporada garantint la seua permanència a la 1ªRFEF –equivalent a l’antiga 2ªB-. Però, més enllà d’allò esportiu, el club s’enfronta ara a una situació que ve precipitada, segons el màxim accionista, per la manca de suport social i econòmic per part de la massa social, empresarial i les institucions alcoianes.

Juan Carlos Ramírez atresora el 97% de les accions de l’ens del Collao. Fa ara 20 mesos que va arribar –sota petició de l’empresariat alcoià- per a salvar al Deportivo de la desaparició. Compromís que va adquirir sempre que l’Ajuntament exercira de mediador a l’hora d’atraure massa social i capital al club. Es la fórmula, afirma, sense la qual l’ens no pot militar en una categoria com la 1ªRFEF. Els rumors de les darreres jornades han portat al màxim accionista a trencar el seu silenci: o es troben suports per que el Deportivo siga viable, o el club es desplaçarà a les instal·lacions de La Nucia per a entrenar i competir.

Accions judicials contra Francés

Ramírez ha contestat a les acusacions de l’Alcalde d’Alcoi, Toni Francés, a qui ha qualificat de mentider. També ha anunciat mesures judicial contra el primer edil alcoià, que es va referir a ell com a “mafiós”. Per contra, l’accionista principal del Deportivo ha assegurat que el Consistori no ha complert cap dels compromisos pels quals Ramírez va desembarcar a Alcoi. Ara, el club afronta uns mesos complicats en els que, o es troba finançament i inversions en les instal·lacions que utilitza, o aquells alcoianistes que el segueixen hauran de veure els seus partits a la Ciutat Esportiva de La Nucia.

Mentre, la massa socials de l’Alcoyano está mobilitzant-se per a crear una plataforma que lluite per que l’ens no s’allunye d’Alcoi. De fet, hi ha prevista una manifestació en aquest sentit per al proper dissabte 25.