Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi inverteix 150.000€ de forma immediata per a millorar el Collao...

L’Ajuntament d’Alcoi inverteix 150.000€ de forma immediata per a millorar el Collao i anuncia 1M€ d’inversió en el futur proper

0
SHARE
El camp de futbol del Collao rebrà reformes en 2024.

Després de la reunió de la setmana passada amb el màxim accionista i el president del C.D. Alcoyano, l’Ajuntament d’Alcoi està treballant perquè el Camp Municipal del Collao puga tindre millores de la forma més ràpida possible. Es tracta de la principal condició que va posar Ramírez per a no portar l’equip a jugar a La Nucia la propera temporada.

En primer lloc, el departament de llicències i obertures ha iniciat l’expedient per a sol·licitar la llicència d’obertura del camp municipal. Encara que la llicència d’activitat de qualsevol espai l’ha de fer qui du a terme l’activitat, segons la normativa municipal, en un gest de bona voluntat cap a l’Alcoyano, l’Ajuntament ha posat en marxa aquest expedient.

Donada la necessitat d’actuació immediata, l’any 2024 es realitzarà un conveni específic per valor de 150.000 € per a la realització de projectes de millora i que el Club Deportivo Alcoyano SAD els justifique a l’Ajuntament d’Alcoi. Perquè aquesta actuació puga desenvolupar-se de manera immediata, l’Ajuntament sol·licitarà una modificació de crèdit en el pròxim ple municipal. Igualment, continuarà el conveni de 200.000 euros anuals per a l’Alcoyano.

Pla d’inversions al Collao

“Volem que l’Alcoyano es quede a Alcoi i tal com sempre hem dit farem tot quan siga a les nostres mans perquè així siga. Millorarem el Collao, amb pla d’inversió d’1.000.000 € en el termini de cinc anys i sol·licitarem les subvencions necessàries en el cas que les administracions superiors les crearen per a continuar invertint en el nostre camp de futbol, el camp que és, ha sigut i ha de ser la seu del C.D. Alcoyano”, ha destacat l’Alcalde, Toni Francés.

Respecte al camp número 3, l’Ajuntament ha demanat celeritat a la Federació Espanyola de Futbol perquè signe els documents pertinents i el camp passe a ser municipal, per així poder cedir-li’l al C.D. Alcoyano perquè construïsca un camp de gespa natural. A més, se li ofereix la possibilitat d’entrenar en el Camp Manolo Moreno Cabanes, que tal com s’ha compromés la Diputació d’Alacant, prompte faran el canvi perquè passe a ser gespa artificial d’última generació.

“Estem complint amb tot el que ens han demanat i podem fer, estem a l’espera de concretar una nova reunió per a poder arribar a un acord amb el màxim accionista del C.D. Alcoyano perquè signem un acord amb el compromís mutu entre totes dues parts per a la continuïtat del Club Deportivo Alcoyano SAD a la ciutat d’Alcoi i realitzar les millores oportunes per a assegurar la seua continuïtat i futur”, ha conclòs, Francés.