Home Alcoi L’Ajuntament d’Alcoi injecta 70.000€ amb els que dinamitzar el comerç local i...

L’Ajuntament d’Alcoi injecta 70.000€ amb els que dinamitzar el comerç local i formar als seus responsables

0
SHARE
Oficina de la Regidoria de Comerç d'Alcoi, que ha llançat les ajudes.

Des de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha anunciat la convocatòria d’un programa d’ajudes per a la reactivació comercial a la ciutat. L’import total d’aquestes subvencions serà de 70.000 euros, dels quals 20.000 seran destinats a activitats de dinamització i promoció i els altres 50.000 euros a formació.

En concret, aquestes ajudes estaran destinades a les entitats més representatives del comerç local d’Alcoi, les quals podran presentar projectes que incloguen diferents actuacions relacionades amb el comerç. Com a màxim se subvencionarà el 80% del cost de les activitats aprovades.

Eina per a potenciar el sector comercial

Segons explica el vicealcalde i Regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, “amb aquestes noves subvencions es vol potenciar la imatge del comerç local i de proximitat, així com apostar per la seua modernització”. També, es podran utilitzar les ajudes per millorar la formació i qualificació professional dels treballadors i comerciants. Cerradelo ha destacat que “per al govern el comerç local és una peça clau en el desenvolupament de la ciutat i en esta legislatura treballarem per potenciar-lo”.