Home Cultura Marvel grava ‘Venom 3’ utilitzant localitzacions del paratge del Maigmó, al terme...

Marvel grava ‘Venom 3’ utilitzant localitzacions del paratge del Maigmó, al terme municipal de Tibi

0
SHARE
El Balcó del Maigmo poc després de finalitzar les gravacions de 'Venom 3' a Tibi.

Bona part de les poblacions que composen les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla estan integrades dins la Film Comission del patronat de turisme Costa Blanca. Es tracta d’una eina amb la que atraure filmacions a diferents ubicacions repartides per tota la província, generant moviment econòmic i, sobre tot, repercussió.

Dos coses amb les que s’ha trobat Tibi durant la darrera setmana. Una productora allotjada en la Ciutat de la Llum d’Alacant ha descobert al terme municipal de la localitat de la Foia un paratge interessant. És el Balcó del Maigmó, que apareixerà en la darrera seqüela de Spiderman ‘Venom 3’, que està gravant a hores d’ara l’arxiconeguda factoria Marvel.

Millores al paratge

Durant tota la setmana hi ha hagut caravanes i carpes distribuïdes tant pel paratge com pel polígon del Maigmó de la localitat. Amb elles s’han abastit l’equip de rodatge i els propis actor, inclòs el conegut Tom Holland, present a Tibi. Una localitat que veurà millorat el paratge gràcies a haver cedit l’espai a la productora.

‘Venom 3’ té previstes més gravacions per la zona, tant a la Ciutat de la Llum com a l’albufera d’Anna en la província de València.