Home Destacats Muro reforça la seguretat cara a les Festes amb 28 efectius de...

Muro reforça la seguretat cara a les Festes amb 28 efectius de Guàrdia Civil dividits en 7 patrulles

0
SHARE
Junta de Seguretat celebrada al Saló de Plens de l'Ajuntament de Muro.

La Junta Local de Seguretat s’ha reunit aquest matí per a organitzar el dispositiu de seguretat ciutadana que vetllarà per el bon transcurs de les Festes de Moros i Cristians de Muro 2024. Durant la trilogia festera, hi haurà un reforç de 28 efectius de Guàrdia Civil dividits en 7 patrulles que durant els tres dies reforçaran el control d’accessos i regulació de trànsit, així com controls d’alcoholèmia i altres substàncies per a evitar accidents de trànsit al volant.

També hi haurà presència de Policia Nacional i Estrangeria, Policia Autonòmica i Policia Local, així com suport de Protecció Civil, que juntament amb la Guàrdia Civil seran els encarregats de garantir la seguretat de l’esdeveniment, perquè el veïnat i les persones visitants puguen gaudir dels actes festius amb totes les garanties.

Punt violeta

El Punt Violeta, s’instal·larà els dies 10,11 i 18 de maig en la plaça del Matzem, i es donarà informació i assistència a totes les persones que ho necessiten i ho demanen. A més es repartiran de forma gratuïta tapes antidroga per a gots. A més, en els establiments d’oci i hostaleria del municipi, es col·locaran uns codis amb tota la informació necessària en cas de patir una situació de violència o abús.

L’Alcalde de Muro, Vicent Molina ha destacat que “durant la nit hi haurà reforç per part del destacament de Guardia Civil de Cocentaina per controlar les rodalies i evitar robatoris i, durant el dia, un total de catorze patrulles controlaran els accessos, tràfic i vetlaran per la seguretat de la ciudatania. A més, la Policia Autonòmica farà controls als establiments d’oci i hostaleria per a revisar que es compleixen les normatives respecte a horari, garanties laborals per als empleats, etc…”.

“En definitiva, un ampli dispositiu vetlarà pel bon transcurs de les nostres Festes però sens dubte és molt important que la ciutadania siga responsable i gaudisca amb civisme, és la millor premissa perquè tot funcione i pugam celebrar els festejos sense registrar incidents d’importància”, ha conclòs el primer edil murer.