Home Alcoi Una aliança per a garantir el futur industrial d’Alcoi uneix a 4...

Una aliança per a garantir el futur industrial d’Alcoi uneix a 4 ens empresarials i socials de la ciutat

0
SHARE

La ciutat d’Alcoi manté des del segle XVIII un marcat caràcter industrial en la seua economia. En els darrers anys, les dificultats per a crear més sòl sobre el que ubicar indústries ha complicat la proliferació d’aquest sector fonamental en el teixit productiu de la ciutat. No obstant, tots els actors socials i econòmics alcoians coincideixen en la necessitat de garantir la continuïtat del potencial industrial de la ciutat per a garantir el seu futur.

Per això, fins a 4 ens empresarials, educatius i socials de la ciutat han signat la creació d’una aliança permeta orientar actuacions que mantinguen i milloren la indústria de la ciutat. Són el Cercle Industrial d’Alcoi, el Campus de la UPV a la ciutat, la Cambra de Comerç i el col·lectiu Alcoi Industrial. La intenció és crear sinèrgies des dels respectius àmbits de cadascun dels ens signants per a treballar per un millor futur per a la ciutat.

Ponències per a incentivar la indústria

La creació de noves indústries és fonamental per als 4 ens que conformen l’acord ‘Alcoi mirant al futur’. Tots ells consideren que el moment actual és capital per a determinar el futur de la ciutat. Una de les formes de materialitzar el conveni serà la programació de ponències amb experts que ajuden a activar accions per a incentivar la proliferació d’indústria a la ciutat.

L’acord també contempla la possibilitat d’unir forces en la reivindicació d’infraestructures considerades bàsiques per a dinamitzar l’economia alcoiana en torn a la indústria.